Skip to main content

Borong Nombor Plate Kereta


Bagi peniaga mahu memborong nombor plate kereta PAKEJ ini adalah terbaik dan komponen lengkap untuk anda memulakan perniagaan nombor plate. Setiap PAKEJ mengandungi seperti:

  1. NOMBOR KRISTAL -  Kita bekalkan (3) design huruf sebanyak 990pcs nombor kristal. Setiap jenis design huruf ada 330pcs. Dan setiap huruf mengandungi 10pcs cth A=10pcs. Untuk huruf krstal ia mempunyai pelekat dibawahnya. Huruf seperti I,O,Z tidak dibekalkan kerana ini adalah huruf rasmi kenderaan tentera dan kerajaan.
  2. NOMBOR STANDART - Kita bekalkan (1) design huruf sebanyak 660pcs nombor kristal. Dan setiap huruf mengandungi 10pcs cth A=10pcs. Huruf seperti I,O,Z tidak dibekalkan kerana ini adalah huruf rasmi kenderaan tentera dan kerajaan.
  3. GAM - Gam ini dibekalkan untuk 1 tong dan boleh pakai lama. Gam ini untuk menampal nombor plate standart sahaja.
  4. HARD TAPE - 10 pcs Double tape ini sangat kuat dan sesuai digunakan untuk melekatkan papan plate pada tapak plat. Saya tidak galakkan anda gunakan double tape yang dibeli dikedai biasa kerana tidak tahan lama.
  5. PAPAN SQ - Papan SQ (Square/Petak) dibekalkan sebanyak 50pcs. Ukuran 7"x13" inci.
  6. PAPAN LG - Papan LG (Long/Panjang) dibekalkan sebanyak 50pcs. Ukuran 4.5"x20.5" inci.
Harga tidak termasuk kos pos. Penghantaran percuma sekitar Lembah Klang dan luar kawasan kita akan menggunakan kurier pos.

Untuk sebarang pertanyaan boleh call/whatsapp saya di 0133967167.


Popular posts from this blog

Apa Itu Coverset HLY dan HLD

PERSAMAAN & PERBEZAAN  Coverset HLY dan HLD Ori Motor, Ori Kilang, dan Ori Kedai.


Ramai yang tertanya-tanya apa perbezaan antara coverset HLY dengan HLD. Saya akan cuba menerangkan secara detail tentang perkara ini. Penerangan ini agak panjang dan akan disertakan dengan beberapa contoh dari dunia kereta.

HLY adalah singkatan bagi "Hong Leong Yamaha", HLD pula adalah "HonLiD". Terdapat juga beberpa jenama lain yang membuat coverset seperti M-Seki, Nakasone, dan Imasen.

Apa yang membuatkan semua coverset tu sama ialah kat kotak tulis "MADE IN MALAYSIA". Persamaan lain yang mungkin kita tak nampak sangat ialah material membuat coverset iaitu ABS. ABS ialah Acrylonitrile-Butadiene-Styrene iaitu sejenis polimer bersifat termoplastik. Antara barang lain yang dibuat menggunakan ABS ialah cover side mirror kereta, jejari yang terdapat di piano yang bewarna hitam dan putih, dan permainan LEGO yang terdapat pelbagai warna.

Apa yang cuba saya tekankan di sini r…

DESIGN KERETA NOMBOR

DESIGN HURUF DI ATAS UNTUK KERETA SAHAJA
UNTUK HARGA SILA RUJUK SINI => HARGA
UNTUK PERMUDAHKAN TEMPAHAN SILA BERIKAN SAYA CONTOH GAMBAR DAN BERIKAN SAMADA ANDA MAHU JENIS KRISTAL / TANAM / BESI.
SEGALA URUSAN MELALUI WHATSAPPBAGI MEMUDAHKAN URUSAN RUJUKAN GAMBAR SAMPEL YANG ANDA MAHUKAN.
UKURAN PAPANKAMI AKAN MENGIKUT UKURAN PLATE HOLDER SAMADA PANJANG/PETAK DAN SEKIRANYA ANDA ADA UKURAN SENDIRI SILA BERIKAN UKURAN TERSEBUT KEPADA SAYA. UKURAN HENDAKLAH DALAM BENTUK SEGIEMPATSAHAJA.
SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI 013-3967167
Senarai Harga

SENARAI HARGA BAGI SEMENANJUNG DAN SABAH SARAWAK (TERMASUK POSTAGE)

PLATE MOTOR :
NO BELAKANG BIASA BESI KETUK  RM35sm / RM40ss NO BELAKANG WARNA (2+ WARNA) RM40sm / RM45ss NO BELAKANG PANTUL CAHAYA RM40sm /RM45ss NO KRISTAL BELAKANG RM35sm / RM40ss NO 1 SET DEPAN TROJAN RM70sm / RM80ss NO 1 SET DEPAN PANJANG RM60sm / RM70ss +TAMBAH NO STIKER DEPAN 1 SET (2 PCS) RM10 
PLATE KERETA :
NO 1 SET MALAYSIA RM120sm/RM130ss NO 1 SET EURO RM140sm/ RM150ss NO 1 SET SINGAPORE RM140ss / RM150ss NO 1 SET KRISTAL RM120ss / RM130ss NO 1 SET PRINT GLASS@TANAM RM130sm / RM140ss +TAMBAH 1 SET PLATE HOLDER +RM30 (2 PCS) +TAMBAH 1 SET STIKER CARBON +RM30 (2 PCS)
PLATE LORI / TEKSI :
NO 1 SET RM80sm / RM90ss
CUSTOM PLATE @ PAPAN NAMA :

1-12 HURUF RM110sm / RM120ss