E-IKLAN

TEKNIK PEMASARAN FACEBOOK BERKESAN 24 JAM


Anda seorang peniaga online terutama berniaga secara online menggunakan facebook. Dah puas post kat facebook tetapi tak ada respon dari pelanggan. Bila lama-lama jadi slow dan tak ada mood nak teruskan bisnes online. 

Bukan mudah nak dapat respon dari pelanggan dalam tempoh tersebut walaupun FB pages ada 10k follower atau friend sampai riban-riban.

Tak nak cerita panjang, saya bagi ringkas je supaya anda dapat apa yang saya nak sampaikan.

Bila anda berniaga difacebook konsepnya juga tetap adalah berniaga dan anda perlu cari orang. Jangan hanya post dan tinggal. Jika anda post dan tinggal hanya 10% sahaja rakan atau follower anda yang lihat iklan niaga anda. Itupun hanya sekali scroll lepas tu dah tak nampak iklan anda.

Ada dua teknik BERBAYAR atau PERCUMA.

Teknik BERBAYAR  
1. Buat satu killer post produk anda dan ceritakan kelebihan produk anda.
2. Gunakan FB ADS (minima RM152) untuk BOM post anda.
3, Dalam masa 24jam dalam 10,000-20,000 (bukan follower) dapat lihat post anda dan mampu meningkatkan jumlah follower anda.

Teknik PERCUMA ( manual ).
1. Buat satu killer post produk anda dan ceritakan kelebihan produk anda.
2, SHARE post tersebut di group-group tumpuan produk.
3. Buat 1 hari 50 kali share. Buat setiap hari. ( kena konsisten, jangan malas )
4. Teknik ni kena hati-hati sikit takut kena block oleh admin group.

Jika anda buat teknik ini saya yakin dalam 24jam anda sudah ada pembeli. Yang penting jangan malas. Tiada kejayaan yang datang sendiri tanpa usaha. 

Jika anda bermknat menjadi ejen dropship nombor plate boleh hubungi saya di 0133967167.

Ringkasan

Assalamualaikum..

Menerima tempahan nombor plate kereta/motor. Kualiti besi adalah baik. Servis paling pantas untuk pembeli.

Kereta:

No Euro RM140
No Spore RM140
No Kristal RM100
No Tanam RM110

*Tambahan RM30 jika nak set papan carbon.
*Tambahan RM30 jika nak set plate holder.

Motor:

No biasa RM35
No Warna RM40
No Tanam RM40
No Kristal RM40

Lori / Plate lesen :

No besi RM70

(*Caj pos telah termasuk dalam harga.)
(*Sabah&Sarawak caj tambahan RM5.00.)

==========================
Berminat Whatsapp saya gambar sample no plate yang anda nak tempah ke 0133967167.

MRS Marketing
(SA0326199-D)

===========================
EJEN DROPSHIP DIPERLUKAN !!!!!
EJEN DROPSHIP DIPERLUKAN !!!!!
===========================