E-IKLAN

DUIT TAK KELUAR DARI MESIN ATM



Pergi cucuk duit kat ATM tetapi duit tak keluar.. lepas tu chek balik baki dapati duit berkurangan.. Bila anda kena macamni jangan panik.. dan jangan sepak terajang mesin ATM tu buat sakit kaki je.. hehehe.. yela sape tak marah tengah-tengah kering duit pulak tak keluar...

Apabila anda terkena seperti situasi ini perkara pertama ialah ingat MASA dan TEMPAT kejadian... Lepas tu kat ATM mesin tu ada tertulis contact CUSTOMER SERVICE.. Call je nombor tersebut...

Macam biasa operator yang jawab minta tekan 1,2,3,5... hehehe... anda pilih untuk yang bercakap dengan PERUNDING PERKHIDMATAN PELANGGAN... ikut je arahan operator tu sampai dapat... macam call astro minta sambung balik siaran tu...

OK tunggu. ( tutt.....tuttt....tutt...)

PPP akan jawab call anda tanya... "lu mau apa ??"... takde la gurau je.. Nanti dia akan tanya masalah yang berkaitan.. kita cerita la duit tak keluar dari mesin ATM... nanti dia akan buat pengesahan dengan 1001 soalan dituju bertubi-tubi kepada anda untuk mengesahkan anda adalah PEMILIK AKAUN tersebut... jawap je dengan tenang dan betul.. tapi jangan main hentam jawab... nanti gigit jari kang.... hehehe,..

Dah komfom dan anda telah dikenal pasti baru PPP akan buat satu laporan pasal duit tak keluar tu... PPP akan bagi nombor repot kat kita... kalau dia tak bagi kena minta jugak nombor repot tu... sebab untuk rujukan kita nanti...

PPP akan bagitau duit tersebut akan refund semula dalam masa 5-7 hari dan berikan anda nombor repot tersebut... So, terpaksala puasa dulu selama 5-7 hari...

Semoga perkongsian saya dapat membantu anda yang mana alami masalah yang sama... t.kasih...



Ringkasan

Assalamualaikum..

Menerima tempahan nombor plate kereta/motor. Kualiti besi adalah baik. Servis paling pantas untuk pembeli.

Kereta:

No Euro RM140
No Spore RM140
No Kristal RM100
No Tanam RM110

*Tambahan RM30 jika nak set papan carbon.
*Tambahan RM30 jika nak set plate holder.

Motor:

No biasa RM35
No Warna RM40
No Tanam RM40
No Kristal RM40

Lori / Plate lesen :

No besi RM70

(*Caj pos telah termasuk dalam harga.)
(*Sabah&Sarawak caj tambahan RM5.00.)

==========================
Berminat Whatsapp saya gambar sample no plate yang anda nak tempah ke 0133967167.

MRS Marketing
(SA0326199-D)

===========================
EJEN DROPSHIP DIPERLUKAN !!!!!
EJEN DROPSHIP DIPERLUKAN !!!!!
===========================