Skip to main content

TAPAK IKLAN UNTUK DISEWA DI BLOG INI


Apakah fungsi pengiklanan sebenarnya?. Adakah ia sekadar mengiklankan barang yang anda hendak jual?. Disini saya berikan sedikit tips untuk anda buat sebelum iklankan produk anda. Perkara pertama yang anda perlu lakukan ialah penjenamaan kedai anda. Untuk penjenamaan produk anda perlu mencipta satu LOGO yang berkaitan dengan produk anda. 

Dengan adanya logo para pelayar internet akan kerap melihat LOGO anda dimana-mana blog, laman sosial atau papan iklan dan ini membuatkan pelayar internet tahu yang produk anda masih gah berdiri.

Contoh: Ahmad ke blog saya terlihat iklan produk anda, kemudian ke blog sebelahpun terlihat iklan anda. Malah kemana-mana blog pasti ada iklan yang berLOGOkan kedai anda. Pastinya Ahmad tahu bahawa barang anda bukan calang-calang produk.

Anda perlu tau walaupun anda hanya sekadar peniaga drophip anda mampu membina jenama anda sendiri. Dengan pengiklanan ramai pelayar internet yakin produk anda adalah berjenama.

Sekarang ramai para-para blogger di Malaysia ni menawarkan sewa tapak iklan untuk muatkan diruang blog mereka. Sangat mudah dan murah untuk anda berurusan.

Dengan modah serenda RM10 untuk pengiklanan selama sebulan bayangkan untuk satu blog dilawati sekitar 1000 orang yang melihat iklan anda. Walaupun mereka tidak berminat tetapi anda berjaya membuatkan mereka MELIHAT jenama anda.

Tapak iklan untuk disewa di blog kami. Berminat sila hubungi whatsapp 0133967167 untuk keterangan lanjut.

Antara lokasi untuk ruangan iklan:

1. Ruang Header ( RM20/bulan)
2. Ruang Post ( RM15/bulan)
3. Ruang Sisi Kanan (RM10/bulan)
4. Ruang Facebook (10/bulan)


Untuk ruang facebook kami telah membuat satu ruang post khas Tempah Plate E-Iklan untuk para peniaga online terutamanya jualan barang berkonsep permotoran. Contoh ruangan seperti gambar di bawah:


Popular posts from this blog

Apa Itu Coverset HLY dan HLD

PERSAMAAN & PERBEZAAN  Coverset HLY dan HLD Ori Motor, Ori Kilang, dan Ori Kedai.


Ramai yang tertanya-tanya apa perbezaan antara coverset HLY dengan HLD. Saya akan cuba menerangkan secara detail tentang perkara ini. Penerangan ini agak panjang dan akan disertakan dengan beberapa contoh dari dunia kereta.

HLY adalah singkatan bagi "Hong Leong Yamaha", HLD pula adalah "HonLiD". Terdapat juga beberpa jenama lain yang membuat coverset seperti M-Seki, Nakasone, dan Imasen.

Apa yang membuatkan semua coverset tu sama ialah kat kotak tulis "MADE IN MALAYSIA". Persamaan lain yang mungkin kita tak nampak sangat ialah material membuat coverset iaitu ABS. ABS ialah Acrylonitrile-Butadiene-Styrene iaitu sejenis polimer bersifat termoplastik. Antara barang lain yang dibuat menggunakan ABS ialah cover side mirror kereta, jejari yang terdapat di piano yang bewarna hitam dan putih, dan permainan LEGO yang terdapat pelbagai warna.

Apa yang cuba saya tekankan di sini r…

DESIGN KERETA NOMBOR

DESIGN HURUF DI ATAS UNTUK KERETA SAHAJA
UNTUK HARGA SILA RUJUK SINI => HARGA
UNTUK PERMUDAHKAN TEMPAHAN SILA BERIKAN SAYA CONTOH GAMBAR DAN BERIKAN SAMADA ANDA MAHU JENIS KRISTAL / TANAM / BESI.
SEGALA URUSAN MELALUI WHATSAPPBAGI MEMUDAHKAN URUSAN RUJUKAN GAMBAR SAMPEL YANG ANDA MAHUKAN.
UKURAN PAPANKAMI AKAN MENGIKUT UKURAN PLATE HOLDER SAMADA PANJANG/PETAK DAN SEKIRANYA ANDA ADA UKURAN SENDIRI SILA BERIKAN UKURAN TERSEBUT KEPADA SAYA. UKURAN HENDAKLAH DALAM BENTUK SEGIEMPATSAHAJA.
SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI 013-3967167
Senarai Harga

SENARAI HARGA BAGI SEMENANJUNG DAN SABAH SARAWAK (TERMASUK POSTAGE)

PLATE MOTOR :
NO BELAKANG BIASA BESI KETUK  RM35sm / RM40ss NO BELAKANG WARNA (2+ WARNA) RM40sm / RM45ss NO BELAKANG PANTUL CAHAYA RM40sm /RM45ss NO KRISTAL BELAKANG RM35sm / RM40ss NO 1 SET DEPAN TROJAN RM70sm / RM80ss NO 1 SET DEPAN PANJANG RM60sm / RM70ss +TAMBAH NO STIKER DEPAN 1 SET (2 PCS) RM10 
PLATE KERETA :
NO 1 SET MALAYSIA RM120sm/RM130ss NO 1 SET EURO RM140sm/ RM150ss NO 1 SET SINGAPORE RM140ss / RM150ss NO 1 SET KRISTAL RM120ss / RM130ss NO 1 SET PRINT GLASS@TANAM RM130sm / RM140ss +TAMBAH 1 SET PLATE HOLDER +RM30 (2 PCS) +TAMBAH 1 SET STIKER CARBON +RM30 (2 PCS)
PLATE LORI / TEKSI :
NO 1 SET RM80sm / RM90ss
CUSTOM PLATE @ PAPAN NAMA :

1-12 HURUF RM110sm / RM120ss