Skip to main content

Tempah Plate E-IKLAN

Tempah Plate E-IKLAN diterbitkan bagi membantu para peniaga-peniaga barang permotoran untuk memasarkan barang jualan. Idea ini saya dapat kerana kebanyakan peniaga sekarang berkonsepkan (PART-TIME) dalam masa yang sama mempunyai perkerjaan tetap.

Memang sukar menguruskan dua kerja dalam satu masa, waktu berkerja tiada masa untuk menjalankan perniagaan dan bila tamat waktu kerja badan keletihan hendak menjalankan perniagaan.

Ini menyebabkan masa mencari pelanggan anda telah "hilang" sewaktu anda bekerja. Bayangkan jika waktu tersebut anda boleh dapat sekurang-kurangnya 2-3 orang pembeli.

Jalan yang terbaik ialah anda boleh membuat sewaan iklan, jika anda ada modal puluhan ribu anda boleh membuat iklan di televisyen. Jika anda mempunyai bajet yang tipis anda boleh membuat pengiklanan di Tempah Plate E-IKLAN.

Dengan harga sewaan serendah 0.33sen/sehari besamaan RM10/bulan dapat membantu anda menyiarkan barang jualan anda. Kami akan siarkan di FB dan BLOG ini.

PAGE fb kami mempunyai lebih kurang 13,000 follower yang mencintai sukan permotoran yang sekurang-kurangnya 3000 view setiap hari.
BLOG kami juga mampu mencapai 1000 view setiap hari oleh pengguna GOOGLE.

HARGA 

Harga untuk sewaan adalah RM10/bulan untuk 1 lot ( FB dan BLOG ). Tempoh sewaan adalah selama 30 hari bermula dari tarikh pemasangan iklan.


BAGAIMANA HENDAK MEMBUAT SEWAAN IKLAN?

1. Whatapps ke 013-3967167
2. Buat pembayaran melalui MAYBANK atau CIMB
3. Berikan gambar barang , maklumat dan telefon.
4. Selesai.Popular posts from this blog

Apa Itu Coverset HLY dan HLD

PERSAMAAN & PERBEZAAN  Coverset HLY dan HLD Ori Motor, Ori Kilang, dan Ori Kedai.


Ramai yang tertanya-tanya apa perbezaan antara coverset HLY dengan HLD. Saya akan cuba menerangkan secara detail tentang perkara ini. Penerangan ini agak panjang dan akan disertakan dengan beberapa contoh dari dunia kereta.

HLY adalah singkatan bagi "Hong Leong Yamaha", HLD pula adalah "HonLiD". Terdapat juga beberpa jenama lain yang membuat coverset seperti M-Seki, Nakasone, dan Imasen.

Apa yang membuatkan semua coverset tu sama ialah kat kotak tulis "MADE IN MALAYSIA". Persamaan lain yang mungkin kita tak nampak sangat ialah material membuat coverset iaitu ABS. ABS ialah Acrylonitrile-Butadiene-Styrene iaitu sejenis polimer bersifat termoplastik. Antara barang lain yang dibuat menggunakan ABS ialah cover side mirror kereta, jejari yang terdapat di piano yang bewarna hitam dan putih, dan permainan LEGO yang terdapat pelbagai warna.

Apa yang cuba saya tekankan di sini r…

DESIGN KERETA NOMBOR

DESIGN HURUF DI ATAS UNTUK KERETA SAHAJA
UNTUK HARGA SILA RUJUK SINI => HARGA
UNTUK PERMUDAHKAN TEMPAHAN SILA BERIKAN SAYA CONTOH GAMBAR DAN BERIKAN SAMADA ANDA MAHU JENIS KRISTAL / TANAM / BESI.
SEGALA URUSAN MELALUI WHATSAPPBAGI MEMUDAHKAN URUSAN RUJUKAN GAMBAR SAMPEL YANG ANDA MAHUKAN.
UKURAN PAPANKAMI AKAN MENGIKUT UKURAN PLATE HOLDER SAMADA PANJANG/PETAK DAN SEKIRANYA ANDA ADA UKURAN SENDIRI SILA BERIKAN UKURAN TERSEBUT KEPADA SAYA. UKURAN HENDAKLAH DALAM BENTUK SEGIEMPATSAHAJA.
SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI 013-3967167
Senarai Harga

SENARAI HARGA BAGI SEMENANJUNG DAN SABAH SARAWAK (TERMASUK POSTAGE)

PLATE MOTOR :
NO BELAKANG BIASA BESI KETUK  RM35sm / RM40ss NO BELAKANG WARNA (2+ WARNA) RM40sm / RM45ss NO BELAKANG PANTUL CAHAYA RM40sm /RM45ss NO KRISTAL BELAKANG RM35sm / RM40ss NO 1 SET DEPAN TROJAN RM70sm / RM80ss NO 1 SET DEPAN PANJANG RM60sm / RM70ss +TAMBAH NO STIKER DEPAN 1 SET (2 PCS) RM10 
PLATE KERETA :
NO 1 SET MALAYSIA RM120sm/RM130ss NO 1 SET EURO RM140sm/ RM150ss NO 1 SET SINGAPORE RM140ss / RM150ss NO 1 SET KRISTAL RM120ss / RM130ss NO 1 SET PRINT GLASS@TANAM RM130sm / RM140ss +TAMBAH 1 SET PLATE HOLDER +RM30 (2 PCS) +TAMBAH 1 SET STIKER CARBON +RM30 (2 PCS)
PLATE LORI / TEKSI :
NO 1 SET RM80sm / RM90ss
CUSTOM PLATE @ PAPAN NAMA :

1-12 HURUF RM110sm / RM120ss